All in All + Hare Wood

1.099,00 lei

Cumpara-l la promo pe site-urile partenere Cosatto Romania:

Descriere

Cosatto All in All +

Scaun auto 0-36 kg Isofix Cosatto All in all Plus Hare Wood

Te intrebi ce scaun de masina face totul? Cosatto All in all Plus Hare Wood este aici. Cu opțiuni de montare ISOFIX si potrivite pe toate etapele de pana la 36 kg (aproximativ 12 ani), inclusiv protectia impotriva impactului lateral, Cosatto All in All Plus este alegerea ideala.

5 motive pentru a cumpara :

  • All in All Plus este ISOFIX de la 0+ si include Face Rear Extended (ERF). S-a dovedit stintific ca este mai sigur sa calatoriti cu copilul in scaun, in pozitia cu spatele spre directia de mers pentru mai mult timp, modul nostru ERF
  • All in All Plus este potrivit pana la 18 kg (aproximativ 4 ani) pentru o siguranta excelenta.
  • Potrivit pentru toate etapele. All in All + inseamna ca nu va trebui sa luati in considerare niciun alt scaun auto pentru intreaga calatorie a copilului cu masina. All in All + se poate folosi pana la 36kg (aproximativ 12 ani).
  • Multi-Fit. All in All Plus este potrivit pentru o mare varietate de masini, indiferent daca au puncte de ancorare ISOFIX sau nu. Indreptat spre spate pana la 18 kg (aproximativ 4 ani) sau orientat spre fata pana la 36 kg (aproximativ 12 ani). Potrivit atunci când este centrat în toate modurile (0 + / 1/2/3), modul ISOFIX pentru grupa 0/1 si ISOFIT pentru grupul 2/3.
  • Securitate sporita. Cu un sistem exclusiv de prindere in 5 puncte plus sistemul Anti-Escape si un sistem de protectie impotriva impactului lateral Flip-out reglabil, plus mai multa captusire, All in All aduce un plus de siguranta in masina.
  • Confortabil si usor. O centura cu reglaj usor si un indicator de blocare inclinat sunt doar doua functii noi pe care le-am adaugat pentru a imbunatati confortul si usurinta experientei in All in All Plus.

Informații suplimentare

Culoare

Hare Wood

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „All in All + Hare Wood”