Cosatto All in All Rotate

1.349,00 lei

Oare exista un scaun auto care este perfect pentru orice copil, la orice varsta si in orice situatie ? Va prezentam scaunul auto Cosatto All in All Rotate.

Livrarea produsului va fi efectuata in 7/14  zile lucratoare. 

Golește
SKU: Nu se aplică Categorii: , ,

Descriere

Cosatto All in All Rotate

Oare exista un scaun auto care este perfect pentru orice copil, la orice varsta si in orice situatie ? Va prezentam scaunul auto Cosatto All in All Rotate.

Acest scaun auto are opțiunea de montaj ISOFIX si este potrivit pentru toate etapele de până la 36 kg (aproximativ 12 ani), All in All Rotate vine cu toate caracteristicile excelente ale All in All +, inclusiv protecția împotriva impactului lateral, precum și o caracteristică excelentă de rotire, calitate caracterizanta a produsului. All in all Rotate include Face Rear Extended (ERF). S-a dovedit științific că este mai sigur să călătoriți in sensul invers al directiei de mers al masinii pentru mai mult timp, modul nostru ERF All in All Rotate este potrivit până la 18kg (aproximativ 4 ani). All in All Rotate poate fi rotit spre lateral pentru a putea facilita utilizarea sa de catre parinti.

All in All Rotate este potrivit pentru o mare varietate de masini, indiferent dacă au puncte de ancorare ISOFIX sau nu. Cu orientare in sensul invers de mers pana la 18 kg (aprox. 4 ani) și orientată spre sensul de mers până la 36 kg (aproximativ 12 ani).

Cu un sistem exclusiv de blocare in 5 puncte, plus Anti-Escape si un sistem de protecție împotriva impactului lateral flip-out reglabil, All in All aduce un plus de siguranță copilului dumneavoastra .

Informații suplimentare

Culoare

Fika Forest, Sea Monsters, Fairy Garden

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cosatto All in All Rotate”